Qui som?

MARTA ESCOBAR MARTÍ. Periodista freelance, especialitzada en Periodisme Polític, Econòmic i Institucional. Actualment, sóc redactora a ElNacional.cat i abans portava la comunicació d'AECPYMES (Asociación Española para la Competitividad de las Pymes) i de Lobby ètic. També he escrit un llibre sobre els lobbies en què he entrevistat a més de 30 polítics rellevants del panorama català, entre ells el president Artur Mas o José Montilla. 

Segueixo amb interès el procés obert a Catalunya arran de la manifestació de l'Onze de setembre del 2012, entre molts altres aspectes destacats de l'actualiat. Durant un any vaig fer pràctiques a la secció de política de l'edició en paper de La Vanguardia i també vaig col·laborar en el programa 'Blog Europa' de TV3 amb la producció completa de peces audiovisuals des de Londres. Vaig ser una de les persones seleccionades per entrevistar al president Artur Mas pel diari El Punt-Avui en la campanya electoral del 25 de novembre del 2012.

Vaig fer el Treball Final de Grau sobre el posicionament de les empreses catalanes davant la independència, en el qual s'incloïa aquesta pàgina web i va ser qualificat amb un 10 atorgant-me una Matrícula d'Honor.

Tinc experiència diversa en premsa escrita, televisió i comunicació digital. Versàtil. treballadora, amb capacitat innovadora, bon nivell d'idiomes i de digitalisme, sóc una jove il·lusionada amb ganes de menjar-me el món i fer bon periodisme. Segueixo formant-me en periodisme digital, community management i màrqueting digital. Col·laboro, i he col·laborat, en diferents projectes i mitjans i ara tinc entre mans el projecte del meu segon llibre. Sempre camino per la vida amb un gran somriure i l'observo de manera positiva i optimista, malgrat, de vegades, la realitat no convidi a fer-ho.

* Fe d'errors

L'idioma d'alguns widgets no està el català. Perdoneu les molèsties. Gràcies.

ExternalVideoWidget