[Lea la crónica en castellano aquí]                                                                (Dilluns, 25 de març del 2013)

ERC és conscient que la incertesa influeix en l'estabilitat empresarial

El president d'ERC, Oriol Junqueras, en un dinar de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Oriol Junqueras insisteix en què ell i el seu partit estaran sempre disponibles per resoldre els dubtes de la ciutadania i aplaudeix haver estat convidat a un dinar amb els membres de la Cambra de Comerç perquè té poques ocasions per dirigir-se l'empresariat i explicar el projecte d'ERC

MARTA ESCOBAR MARTÍ

Davant la incertesa dels empresaris catalans pel camí que ha emprès el govern de Catalunya, el president d'ERC, Oriol Junqueras, es va dirigir el passat 25 de març als membres de la Cambra de Comerç de Barcelona durant un dinar a la Casa Llotja de Mar per transmetre'ls "esperança" perquè està segur que des d'ERC seran "capaços de trobar una sortida".

Miquel Valls, president de la Cambra, va obrir l'acte dirigint-se al líder d'ERC per mostrar la seva preocupació per la situació econòmica i empresarial. "Necessitem un escenari polític i econòmic estable", va manifestar. En aquest sentit, Junqueras li va respondre argumentant-li que "en determinats contextos cal una certa dosi d'inestabilitat per trencar".

Conscient que la incertesa és un factor que influeix en l'estabilitat de l'empresariat, i també en la ciutadania en general, va reconèixer que "necessitem desesperadament un discurs per a la majoria de la societat" que porti a una descripció "clara, verídica i propera" de la realitat i va subratllar que ERC "estarà aquí per resoldre les incerteses".

Tanmateix, Junqueras ha considerat necessari "prendre decisions concretes" per "difícils" que siguin perquè "com més tardem a prendre'n una, més allargarem l'agonia". És per això que va reconèixer que "necessitem desesperadament un discurs per a la majoria de la societat" que porti a una descripció "clara, verídica i propera" de la realitat i ha subratllat que ERC "estarà aquí per resoldre les incerteses".

Pots enviar el teu comentari a: 
comentaris@laquestiocatalana.cat