Termes i condicions de La qüestió catalana.cat

[Puede leer los términos y condiciones en castellano aquí]

La qüestió catalana.cat es compromet a respectar la privacitat dels seus usuaris i seguidors

Esteu visitant laquestiocatalana.cat. A continuació podeu trobar les normes d’ús d’aquest web.

1.    Comportar-se com ho faríeu a la vida real. Sigueu coherents amb vosaltres mateixos. Aquest web només vol aportar informació sobre un tema concret i res més. Tot i que sabem que és una temàtica delicada, no es toleraran comportaments confusos.

2.    Ús correcte dels comentaris. A Internet no podem saber quina entonació ha volgut utilitzar un usuari i, per tant, el que a tu et pot semblar correcte, pot ser ofensiu per a una altra persona.

3.    No insultar ni humiliar a altres persones. Aquest és un web que, per damunt de tot, vol respectar els demés i, per això, és important respectar la ideologia i pensaments de cadascú. No es publicarà cap comentari que no compleixi aquests requisits.

4.    No difondre continguts xenòfobs ni d’intolerància. Les eines que el web us ofereix per interactuar han de servir, només, per a finalitats positives i per poder contribuir, entre tots, a aportar nou coneixement.

5.    Evitar escriure en majúscula. Costa de llegir i a la xarxa hi ha persones que ho poden interpretar com a un crit.

6.    Provar d’escriure en català correcte. No fer ús d’abreviatures ni d’altres elements que dificultin la lectura.

7.    No destruir o alterar informacions del web. Tot el contingut que s’hi pot trobar és exclusiu d’aquest web.

8.    Compromís de no agafar informació del web sense citar-la. Com ja hem dit, laquestiocatalana.cat promou el respecte i l’educació als demés i, per això, també és important respectar la feina que es fa per tirar endavant aquest web i no prendre continguts sense fer-hi referència.